Om oss

 

Fakta

Nöjen I Norr är i dagsläget en av Sveriges största artist & musikförmedlingar och programsätter underhållning till de flesta större anläggningarna och företag i Norrland.
 
Våra siffror har stadigt gått uppåt och under 2006 skapade vi ca. 15 000 arbetstillfällen åt musiker, artister och underhållare.
 
Vi inledde samarbetet med EMA-Telstar 1990, och det har sedan dess växt till ett gott och mycket givande samarbete för båda parter.
 
 

Grundtanke

När man ska äta något gott så går man till en restaurang och lämnar över ansvaret till kocken, ett proffs. Vill man åka utomlands besöker man en resebyrå. De är proffs på sitt område.
När man flyger så anlitar man inte vem som helst att sköta spakarna, man anställer självklart en pilot. En man med lång utbildning och erfarenhet inom sitt gebit - ett proffs!
 
Vi anser att ett nöjesarrangemang skall betraktas för vad det är. En händelse som skall underhålla en bred publik med många olika intressen och åsikter. En "happening" som man minns och kan glädjas åt när man blickar bakåt. För att genomföra ett sådant arrangemang tycker vi att man skall anlita kunnigt folk att hålla i trådarna. Det kräver kunskap, erfarenhet, tillgänglighet och kontakter. Det har vi!
 
Kalla oss gärna proffs...